İki asker nöbetteyken kendini vurdu

Sarıgöl Ceza ve Tutuk Evi'nde görev yapan bir askerin nöbeti sırasında silahıyla intihar girişiminde bulunduğu belirtildi. Alınan bilgiye göre Jandarma Er A.K, dün görev yaptığı Sarıgöl Ceza ve Tutuk Evi'nde nöbeti sırasında silahını ateşleyerek intihar e

İki asker nöbetteyken kendini vurdu

Sarıgöl Ceza ve Tutuk Evi'nde görev yapan bir askerin nöbeti sırasında silahıyla intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.
 
Alınan bilgiye göre Jandarma Er A.K, dün görev yaptığı Sarıgöl Ceza ve Tutuk Evi'nde nöbeti sırasında silahını ateşleyerek intihar etmek istedi. Başından yaralanan asker, hava ambulansıyla Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne kaldırıldı. Askerin bugün Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevkedildiği belirtildi.
Askerin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
 
Öte yandan askeri kaynaklardan yapılan açıklamada Er A.K'nın psikolojik bir rahatsızlığının bulunmadığı, silahlı nöbet tutmasının önünde bir engel olmadığına yönelik psikolog değerlendirmesinin bulunduğu ifade edildi. Askerin, talebi üzerine bir kaç kez psikologla görüştürüldüğünün belirtildiği açıklamada maddi sıkıntı yaşayan askere kantin gelirleriyle destek olunmaya çalışıldığı da ifade edildi.
 
NÖBET TUTARKEN KENDİNİ VURDU
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde vatani görevini yapan er, nöbet tuttuğu tüfek ile kendini vurdu.
 
Edinilen bilgiye göre, Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığı'nda er olarak vatani görevi yapan S.K. (21), bugün saat 15.30 sıralarında nizamiye nöbeti sırasında tüfekle kendini vurdu. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan S.K., Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilen S.K., Manisa Merkez Efendi Hastanesi'ne sevk edildi.
 
Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü ve Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçemen hastaneye gelerek olayla ilgili bilgi alırken, S.K.'nın Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem