İhale kavgasında silahlar konuştu

Park ihalesi yüzünden çıkan tartışma kötü bitti.

İhale kavgasında silahlar konuştu
Konya’nın Ereğli ilçesinde iki grup arasında bir parkın ihalesi yüzünden çıkan kavgada 2 kişi silahla vurularak ağır yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Ereğli Belediyesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir parkın ihalesini almak isteyen iki grup arasında çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada Selahattin U. (25) ile Zafer Ç. (47) vurularak ağır yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İlk müdahaleleri yapılan Selahattin U. ve Zafer Ç. hayati tehlikelerinin bulunması sebebiyle Konya’ya sevk edildi.

Olayın ardından kavgaya karıştıkları belirlenen 4 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olay yerinde yapılan incelemede çok sayıda boş kartuş bulundu. Açılan ateş sonucu park halinde bulunan 4 aracın da zarar gördüğü öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler