İğrenç mesajdan sonra anında kovuldu

Dünyayı ağlatan Aylan bebeğin fotoğrafını kullanarak yazdığı mesajla sosyal medyada büyük tepki çeken şahısla ilgili flaş gelişme...   Oğsan adlı bir Twitter kullanıcısı, Bodrum'da cesedi kıyıya vuran ve bir anda gündeme oturan Aylan bebeğin fotoğrafı üz

İğrenç mesajdan sonra anında kovuldu
Dünyayı ağlatan Aylan bebeğin fotoğrafını kullanarak yazdığı mesajla sosyal medyada büyük tepki çeken şahısla ilgili flaş gelişme...
 
Oğsan adlı bir Twitter kullanıcısı, Bodrum'da cesedi kıyıya vuran ve bir anda gündeme oturan Aylan bebeğin fotoğrafı üzerinden espri üretmeye çalıştı.
 
'Haftaa sonu erken kalkınca ben :DDD' diye yazıp küçük bebeğin fotoğrafını kullanan şahsa tepkiler çığ gibi büyüdü.
78.jpeg
 
Olay sonrası Garanti Bankası'ndan da flaş bir açıklama geldi. Banka, dışarıdan hizmet alınan bir firmanın çalışanı olan şahsın durumunun çalıştığı firmaya iletildiği belirtti.
 
Twitter'dan yapılan açıklamada: "Bu davranışı nedeniyle bankamız için görev alamayacağı, bugün itibarıyla çalıştığı firmaya iletilmiştir" denildi. İşte o açıklama:
 
-Sosyal medyadaki bazı paylaşımlarda Garanti Bankası çalışanı olduğu ifade edilen ve yayınladığı ileti tepkilere neden olan kişi Garanti Bankası’nın değil, Garanti Bankası'na dışarıdan hizmet veren bir şirketin çalışanıdır.
 
-İlgili kişinin kurum kültürümüz ve sosyal medya politikalarımızla da uyumlu olmayan bu davranışı nedeniyle bankamız için görev alamayacağı, bugün itibarıyla çalıştığı firmaya iletilmiştir.
 
-Garanti çalışanlarının, toplumsal konulara hiçbir şekilde duyarsız kalmadığını ve kalmayacağını kamuoyunun bilgisine sunarız.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler