İftar dönüşü feci kaza:3 ölü 8 yaralı

Sakarya'nan Hendek ilçesi TEM Otoyolu'nda Düzce’den iftardan dönmekte olan ve Sapanca’da oturan Çakıroğlu ailesinin içinde bulunduğu otomobile gurbetçi ailenin otomobilinin arkadan çarpması sonucu meydana delen kazada 3 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.Alın

İftar dönüşü feci kaza:3 ölü 8 yaralı

Sakarya'nan Hendek ilçesi TEM Otoyolu'nda Düzce’den iftardan dönmekte olan ve Sapanca’da oturan Çakıroğlu ailesinin içinde bulunduğu otomobile gurbetçi ailenin otomobilinin arkadan çarpması sonucu meydana delen kazada 3 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

Alınan bilgilere göre kaza, saat 01.00 sıralarında Hendek ilçesi TEM Otoyolu'nun Hamidiye köyü mevkiinde meydana geldi. Sapanca ilçesinde oturan Tevfik Çakıroğlu, (35) eşi Reyhan (32), çocukları Duana (8), Harun Mert (1) ve Melek Çakıroğlu, teyzesi Melike Erarslan (62) ile birlikte Düzce'de yaşayan ablasına iftara gittikten sonra geceyarısı da evlerine dönmek üzere yola çıktılar.

Tevfik Çakıroğlu'nun idaresindeki 54 SA 209 plakalı otomobile, Fransa'ya dönmekte olan gurbetçi ailenin bulunduğu Sezai Oral yönetimindeki yabancı plakalı otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Çakıroğlu'nun kullandığı otomobil yolda taklalar atarak emniyet şeridi üzerinde ters dönerken, gurbetçi ailenin otomobili de bariyerlere çarptı.

Kazada sürücü Tevfik Çakıroğlu, eşi, üç çocuğu ve teyzesi ile diğer araçta ki sürücü Sezai Oral ile Emine Oral (38), Mehmet Şükrü Oral (30), Mehmet Can Oral (8), Gülsüm Çelik (66) ve Marce Menont (8) yaralandı. Ters dönen otomobilde sıkışan ve bazıları yola saçılan yaralılar, olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkartıldı.

Hendek, Akyazı ve Karapürçek ilçelerinden gönderilen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Sağlık ekipleri, kalbi duran Reyhan Tefikoğlu'nu hayata döndürmek için olay yerinde uzun süre kalp masajı yaptı.

Ambulanslarla Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Reyhan Tefikoğlu (32) 1.5 yaşındaki oğlu Harun Mert ve teyzesi Melike Erarslan (62) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. Kazada yaralanan 8 kisi ise Akyazı Devlet Hastanesi ile Adapazarı Toyotasa Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesine kaldırıldı.

Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul yönünde ulaşım bir süre tek şeritten sağlandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler