İçişleri Bakanlığında 3 daire başkanı değişti

İçişleri Bakanlığında Bilgi İşlem Dairesi Başkanı, Dernekler Dairesi Başkanı ve dari ve Mali İşler Dairesi Başkanı'nın görev yerleri değiştirildi.BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞINDAN MÜLKİYE BAŞMÜFETTİŞLİĞİNEİçişleri Bakanlığındaki Daire Başkanlıklarına yapıl

İçişleri Bakanlığında 3 daire başkanı değişti

İçişleri Bakanlığında Bilgi İşlem Dairesi Başkanı, Dernekler Dairesi Başkanı ve dari ve Mali İşler Dairesi Başkanı'nın görev yerleri değiştirildi.

BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞINDAN MÜLKİYE BAŞMÜFETTİŞLİĞİNE

İçişleri Bakanlığındaki Daire Başkanlıklarına yapılan atamaya göre; Bilgi İşlem Dairesi Başkanı İlhan Uran Mülkiye Başmüfettişliğine atanırken, Dernekler Dairesi Başkanı Mustafa Yardımcı ile İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Şaban Acar ise Hukuk Müşavirliğine alındı.

MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞINDAN İLLER İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE

İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığına İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Mehmet Aktaş, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığına Hukuk Müşaviri Rahmi Doğan ve Dernekler Dairesi Başkanlığına İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Yılmaz Doruk atandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler