| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 07 Mart 2017 09:35 Güncellenme tarihi: 04 Aralık 2025 17:11

İçişleri Bakanı Soylu'nun Trabzon Referandum Programı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, referandum çalışmaları kapsamında bugün sabah saatlerinde Trabzon’a gelerek havalimanında büyük bir heyet tarafından karşılandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Referandum çalışmaları kapsamından bugün sabah saatlerinde Trabzon’a geldi.


Bakan Soylu’yu havalimanında Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora, Muhammet Balta, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, bürokratlar ve partililer karşıladı.

Bakan Süleyman Soylu Havalimanından Saat 09:30’da STK temsilcileri ile bir araya gelmek üzere Akçaabat’ta yapılacak olan kahvaltılı toplantıya katılmak için ayrıldı.

Saat 11:00’de Ortahisar’da saat 13:30’da Yomra’da vatandaşlara hitap edecek. Saat 15:00’te ise Arsin ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelecek.



 

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!