İçimizdeki vatan hainlerini açıkladı

Devlet eski bakanı Kamran İnan uzun bir aradan sonra suskunluğunu bozdu. Türk siyasetine damgasını vuran İnan'ın anlattıkları ise Türkiye'deki hainleri gözler önüne serdi.  ÇOK ACIYDI...  Geçmişte devlet aleyhine faaliyet gösteren 205 bin kişi vardı. Bunl

İçimizdeki vatan hainlerini açıkladı
Devlet eski bakanı Kamran İnan uzun bir aradan sonra suskunluğunu bozdu. Türk siyasetine damgasını vuran İnan'ın anlattıkları ise Türkiye'deki hainleri gözler önüne serdi.
 
 
ÇOK ACIYDI...
 
 
Geçmişte devlet aleyhine faaliyet gösteren 205 bin kişi vardı. Bunlar kendi ülkelerini dışarıya şikayet eden vatan haini siyasetçilerdi. Avrupa Konseyi'ne gittiğimde bu topraklarda doğmuş insanların kendi vatanlarını Avrupa'ya nasıl şikayet ettiğini gördüm. Adeta yabancıların baskısını davet ediyorlardı. Onların sopasıyla vatanlarını dövdürmek istiyorlardı. Bunlar bana çok acı geliyordu. Onlara 'Ülkenizde demokratik kavgayı verin. Ama vatanınızı ezdirmeyin' dedim. Ama beni dinlemediler. Avrupa Birliği Türkiye'den intikam almak istedi.
 
 
TAM 407 DERNEK VAR
 
 
Yurt dışında Türkiye aleyhinde çalışan 407 dernek var. İsrail lobisi, dünyanın en güçlü lobisidir. Çünkü dünya sermayesinin yüzde 17'sini onlar yönetiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler