İçime doğuyor dedi oğlu şehit oldu

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde şafak vakti PKK'lı teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda polis memurları Mustafa Turanlı ve Muzaffer Can Ersoy şehit oldu 30 yaşındaki Mustafa Turanlı'nın Adana'da oturan annesi Kısmet Turanlı yasa boğuldu. Acı haberini a

İçime doğuyor dedi oğlu şehit oldu
Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde şafak vakti PKK'lı teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda polis memurları Mustafa Turanlı ve Muzaffer Can Ersoy şehit oldu

30 yaşındaki Mustafa Turanlı'nın Adana'da oturan annesi Kısmet Turanlı yasa boğuldu. Acı haberini alınca "Evim başıma yıkıldı" diye ağıt yakan Kısmet Turanlı'nın 3 yıldır oğlunu göremediği ve son günlerde komşularına da "İçime doğuyor, oğlum şehit olacak" dediği belirtildi.

Adana'nın Huzurevleri Mahallesi'nde oturan emekli polis Adnan ile ev kadını Kısmet Turanlı çifti, sabah saatlerinde oğulları Mustafa'nın şehit haberiyle yıkıldı. Acı haberi alınca gözyaşlarına boğulan çifti, polisler teselli etmeye çalıştı.

'OĞLUMUN KÖTÜ HABERİ İÇİME DOĞDU'

6 kardeş olan şehidin evine Türk bayrağı asılırken, acı haberi duyan yakınları ve komşuları da eve geldi. Mustafa Turanlı'nın Ayşegül'le evli olduğu ve annesini de 3 yıldır şark görevinde olduğu için göremediği belirtildi. Son günlerde artan terör saldırıları nedeniyle televizyonlarda sık sık şehit haberleri izleyen anne Kısmet Turanlı'nın komşularına, "3 yıldır doğuda olduğu için oğlumu göremiyorum. Televizyonları seyrediyorum, içime doğuyor. Oğlumun kötü haberini alacağım, oğlum şehit olacak" dediği belirtildi.

"Evim başıma yıkıldı. Senin şehit olacağın belli oğlum. Şehit olacakların listesi belli" diye ağıtlar yakarak oğlu için gözyaşı döken anne Turanlı'nın 2 gün önce de rüyasında oturdukları apartmanın yıkılışını gördüğü öğrenildi.(DHA)

ŞEHİT MUZAFFER CAN ERSOY'UN BABAEVİNDEN FERYATLAR YÜKSELDİ

Saldırı sonrasında şehit düşen Muzaffer Can Ersoy'un baba evinde acı haber sonrasında feryatlar yükseldi. 

Özel Harekat polisi Muzaffer Can Ersoy'un acı haberi Kayseri'deki baba evine çabuk ulaştı. Ersoy'un Bünyan ilçesinde bulunan baba evinin bulunduğu apartmana iki adet Türk bayrağı asıldı. Acı haberi alanlar baba Paşa ve anne Ayşegül Ersoy'a taziye ziyaretine gelirken, özel harekatçı polisler de aileyi yalnız bırakmadı.

Şehidin eşi Esra Ersoy ve bir yaşındaki kızı Zeynep'in baba evine gelmesiyle feryatlar daha da yükseldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler