İbrahim Tatlıses'ten oğlu İdo'ya övgü dolu sözler

Bu hafta sağlık kontrolü için tekrar ABD'ye giden ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kendisine eşlik eden oğlu İdo'ya övgüler yağdırdı. Sosyal medya adresinden İdo'nun annesi Derya Tuna'ya seslenen İbrahim Tatlıses şunları yazdı: İyi ki İdo'yu doğurmuşsun De

İbrahim Tatlıses'ten oğlu İdo'ya övgü dolu sözler

Bu hafta sağlık kontrolü için tekrar ABD'ye giden ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, kendisine eşlik eden oğlu İdo'ya övgüler yağdırdı. Sosyal medya adresinden İdo'nun annesi Derya Tuna'ya seslenen İbrahim Tatlıses şunları yazdı:

İyi ki İdo'yu doğurmuşsun Derya Hanım...İdo, burada yani Amerika'da hem elim hem ayağım hem de dilim. Ayrıca da şoförüm. O kadar sinirlenmeme rağmen; insan bir surat eder, o da yok.! Ulan ben sinirlenmeye başlıyorum artık.! Aferin hem sana, hem bana, hem de İDO efendiye... Ne kadar terbiyeli bir evlat yetiştirmişsin bee.

Tabi ki bunların en başında yüce YARADAN'a hamdolsun, böyle bir evlat bize nasip ettiği için. Bütün evlatlar hayırlı ve güzeldir ama anneyi babayı çıldırtmayan evlatlara da, ihtiyaç hasıl olduğunda onları da yanında görmek gerek...Urfa'daki kızlarım namazlarında niyazlarında ALLAH'ım onlardan da razı gelsin, Yaradana şükürler Olsun...

1120532_620x410.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem