İbrahim Tatlıses'le ilgili bilinmeyen gerçek!

Takvim Gazetesi'nden Kahraman Durak'ın haberine göre ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonrası ölümün eşiğinden dönmüştü. Uzun süre ABD'de tedavi gören Tatlıses, burada geçen başarılı ameliyatın ardından Türkiye'ye geldi

İbrahim Tatlıses'le ilgili bilinmeyen gerçek!

Takvim Gazetesi'nden Kahraman Durak'ın haberine göre ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 2011 yılında uğradığı silahlı saldırı sonrası ölümün eşiğinden dönmüştü. Uzun süre ABD'de tedavi gören Tatlıses, burada geçen başarılı ameliyatın ardından Türkiye'ye geldi. Şimdilerde Ankara'daki GATA'da tedavisi süren İbo, önceki hafta Bitez'deki otelini ve evini satılığa çıkartıp ailesi dahil herkesi şaşırtmıştı. şehirden etkilendi.

İbrahim Tatlıses'in otelini yaklaşık 13 milyon liraya neden satışa sunduğunun sebebini Takvim ortaya çıkardı. Şimdilerde sahne çalışmaları yapamayan İmparator, yaz aylarında sık sık İzmir'e gidip buradaki dostlarını ziyaret etmişti. İzmir'in yanı sıra yakınındaki Şirince ve Kuşadası'nı da çok seven ünlü türkücü, İzmir'de bir otel sahibi olup buraya yerleşme kararı aldı. Birinci Kordon'daki mütevazı bir otel için pazarlık yapan İbrahim Tatlıses, bu yüzden de Bodrum'daki otelini satılığa çıkarttı.

GÜNEŞ TERAPİSİ...

Tatlıses'in Kordon'daki oteli aldığı takdirde otelin bir katını kendisine ayırıp burada yaşamaya başlayacağı ileri sürüldü. Yine iddiaya göre İmparator, doktorlarının tavsiyesi üzerine yılın büyük kısmı güneşli olan ve İstanbul'a göre çok daha temiz bir havası olan İzmir'e yerleşme kararı aldı. İbo, "İzmir terapisiyle" eski günlerine dönmeyi umut ediyor.

Bitez'deki otelinin satılık olduğunu instagram'dan duyuran İbrahim Tatlıses, oteli için 13 milyon lira istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler