İbrahim Cevahir cenaze namazı kılındı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iş adamı İbrahim Cevahir ve bir dönem avukatlığını yapan Burcu İnci'nin cenaze namazlarına katılmak üzere Fatih Camii'ne gelerek Cuma namazından sonra, cenaze namazlarına iştirak etti.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğ

İbrahim Cevahir cenaze namazı kılındı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iş adamı İbrahim Cevahir ve bir dönem avukatlığını yapan Burcu İnci'nin cenaze namazlarına katılmak üzere Fatih Camii'ne gelerek Cuma namazından sonra, cenaze namazlarına iştirak etti.
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden iş adamı İbrahim Cevahir ve bir dönem avukatlığını yapan Burcu İnci'nin Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazlarına katıldı.
cevahir.jpg
Cami çevresinde yoğun önlemleri alınırken, Erdoğan Cuma Namazı'nı kıldıktan sonra cenaze namazlarına katıldı. Cenaze törenine sanat, spor ve iş dünyasından tanınmış isimler katıldı.
12033654_1033618076732672_1935206921_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler