İbo'dan Bahçeli'ye Cevap!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada " Milletimizin yakından tanığı Urfalı bir türkücümüz sosyal medya üzerinden "Barış olsun" diyerek mesaj göndermiştir.Bu kişi sanırım yolun İmralı veya Kandil'den geçtiğini bi

İbo'dan Bahçeli'ye Cevap!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada " Milletimizin yakından tanığı Urfalı bir türkücümüz sosyal medya üzerinden "Barış olsun" diyerek mesaj göndermiştir.

Bu kişi sanırım yolun İmralı veya Kandil'den geçtiğini bilmeyecek kadar zihniyetsizdir demişti.Devlet Bahçeli'nin İbrahim Tatlıses'i eleştirmesi üzerine Tatlıses'i aradım.
 
Henüz daha Bahçeli'nin kornuşmasından haberi yoktu, benden öğrendi... Bunun üzerine de kısaca şu açıklamayı yaptı:    
 
Devlet Bey beni zihniyetsiz olarak değerlendirebilir. Onun görüşlerine saygı gösteriyorum, bunları söyleyebilir... Ancak ben de kendi fikrimi açıklamak da özgürüm. 
 
Ben savaşa karşıyım ve ülkemde barış istiyorum, yıllardır süren acıların son bulmasını istiyorum. Bunlar da benim görüşlerim ve savaşa karşı olduğumu, barıştan yana olduğumu her fırsatta söylemeye devam edeceğim...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler