Huzur kaçıran 6 örgütcü yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yapılan istihbari çalışma sonucu Demirısık, Akçabağlar, Doğançay, Tahtalı ve Duruca köylerinde "Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Örgüte Üye Olma, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu" kapsamında "Gümrük İşlemlerine Tabi Tutmaksı

Huzur kaçıran 6 örgütcü yakalandı

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yapılan istihbari çalışma sonucu Demirısık, Akçabağlar, Doğançay, Tahtalı ve Duruca köylerinde "Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Örgüte Üye Olma, Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu" kapsamında "Gümrük İşlemlerine Tabi Tutmaksızın veya Gümrük Kapıları Dışından İthalat" suçlarını isleyen kişilere karşı yapılan operasyonda, K.B., Ş.Ç., A.Ö., M.M.C., F.E. ile M.U. gözaltına alındı.

Operasyonda 20 bin 970 paket çeşitli markalarda kaçak sigara, 95 adet küçükbaş hayvan, 500 adet muhabbet kuşu ile 1 adet el telsizi ele geçirildi. Örgüt lideri M.U. ile örgüt üyesi R.Ö. ve M.D.G'ın yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

Gözaltına alınan 6 kişi sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığı'na götürdü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem