Hüseyin Çelik'ten Feyzioğlu'na sert eleştiri

Hüseyin Çelik, yeniden yargılama ile ilgili açıklama yapıyor.Çelik'in açıklamasından satır başları:Yeniden yargılama Ergenekon terörö örgütünü yok saymak değil. Keşke her zaman barolar birliği yapıcı katkı sunmak istese biz bundan büyük memnuniyet duyarız

Hüseyin Çelik'ten Feyzioğlu'na sert eleştiri

Hüseyin Çelik, yeniden yargılama ile ilgili açıklama yapıyor.

Çelik'in açıklamasından satır başları:

Yeniden yargılama Ergenekon terörö örgütünü yok saymak değil. Keşke her zaman barolar birliği yapıcı katkı sunmak istese biz bundan büyük memnuniyet duyarız.

Henüz Adalet Bakanlığı'ndan bununla ilgili bir çalışma yapılmadı. Bununla ilgili nihai hüküm verilmeden Barolar Başkanı büyük bir beklenti oluşturdu. Başkan şov yapmaya devam ediyor. Ben hiçbir siyasetçiye güvenmem diyor. Başbakanla görüşüyorsunuz ve ben başbakana güvenmöiyorum diyorsunuz. Feyzioğlu'nun siyasete sıcak bakmamasının nedeni rahmetli babası Turhan Feyzioğlu'nun siyasette her zaman hüsrana uğramış olmasından olabilir. Sayın Feyzioğlu siz bu usülle fayda sağlayamayamazsınız.

Sayın Feyzioğlu'nun istediği iade-i muhakeme değil, sıfırdan muhakeme. Hızını alamayıp Silivri'ye gitti, her şekilde sizi buradan çıkaracağız, fakat hangi yolla çıkmak istersiniz diyor. Kendini yasama ve yürütmenin yerine koyuyor, hem başbakana güvenmediğini söylüyor. Ben hayret ediyorum. Medya da buna teşne ediyor. Televizyon kanallara hangi kanala Feyzioğlu'nu çıkaracağını şaşırmış durumda.

Biz tüm vesayetlere kapalıyız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem