Hürriyet Gazetesi önünde eylem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamaların veriliş şekline tepki gösteren bir grup, Hürriyet Gazetesi önünde eylem yaptı.Bağcılar'daki gazete binası önünde toplanan bir grup sloganlar atarak eylem yapt

Hürriyet Gazetesi önünde eylem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamaların veriliş şekline tepki gösteren bir grup, Hürriyet Gazetesi önünde eylem yaptı.

Bağcılar'daki gazete binası önünde toplanan bir grup sloganlar atarak eylem yaptı. Grubun toplandığını gören gazete çalışanları durumu polis ekiplerine bildirdi. Gazete önüne çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi gelerek önlem aldı. Olası bir taşkınlığa karşı hazır bekleyen polis, grubu dağılmaları konusunda uyardı. Eylem yapan grup, gazete bayrağını yere indirip ateşe verdi.

Grup adına açıklama yapan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul Milletvekili Abdurrahim Boynukalın, "Dağlıca meselesi ve bu konudaki hassasiyet tavan yapmışken, insanların hassasiyeti en üst düzeydeyken bu söz çarpıtılıp "400 vekil olsaydı Dağlıca meselesi olmazdı" gibi bir şeye dönüştürüldü. 8 Haziran'dan beri bu yalanları bolca görüyoruz. Özellikle HDP'den, PKK'nın yayın organlarından, paralel yapının yayın organlarından aynı şekilde, aynı cümlelerle ilkesizce, ahlaksızca hiçbir şeyi görmeden, duymadan sürekli yalan haberler üretiliyor. Özellikle Cumhurbaşkanı'na karşı böyle bir yalan kampanyası oluşturuluyor" dedi.

Açıklamanın ardından bir süre bina önünde bekleyen grup daha sonra dağıldı.

Hürriyet Gazetesi önünde eylem

Hürriyet Gazetesi önünde eylem

Hürriyet Gazetesi önünde eylem

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem