Hürriyet, Ekşi'yi kovdu

 HaberYurdum: 12 Haziran seçimleri öncesinde yazdığı bir yazıda  "bunlar analarını da satar" sözünü kullandığı için, Başbakan Erdoğan'dan sert tepki gören ve bunun üzerine yıllardır başyazarlığını yaptığı Hürriyet'ten istifa etmek zorunda kalan Oktay Ekşi

Hürriyet, Ekşi'yi kovdu

 

HaberYurdum: 12 Haziran seçimleri öncesinde yazdığı bir yazıda  "bunlar analarını da satar" sözünü kullandığı için, Başbakan Erdoğan'dan sert tepki gören ve bunun üzerine yıllardır başyazarlığını yaptığı Hürriyet'ten istifa etmek zorunda kalan Oktay Ekşi'nin oğlu Özgür Ekşi de gazeteden kovuldu.

 

Gazeteciler.com'da yer alan habere göre: Hürriyet'in Ankara bürosunda 1 sekreter, 1 foto muhabiri ve 1 muhabirin işine son verildi. Asıl bomba ise işten atılan kişinin soyadıyla ilgili.

 

Hürriyet'in işten kovduğu kişi Oktay Ekşi'nin oğlu Özgür Ekşi. Genelkurmay haberlerine bakan Özgür Ekşi, babasının ismi sayesinde Hürriyet'te muhabirliğe başlamıştı.

 

Oktay Ekşi hatırlanacağı gibi kaleme aldığı bir yazıda "Anasını da satar" sözü nedeniyle gelen tepkiler üzerine istifa etmek zorunda kalmıştı.

 

Ekşi'nin ardından Hürriyet'teki junior Ekşi'de tenkisat dalgası ile kurumdan uzaklaştırıldı. Hürriyet Gazetesi'nde ekonomi servisi ağırlıklı olmak üzere 400 kişinin işten çıkarılacağı söyleniyor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem