Hürrem'in Türkiye'ye dönüş şartları ne?

‘Tükenmişlik sendromu’ sebebiyle apar topar Almanya’ya giden Muhteşem Yüzyıl Hürrem'i Meryem Uzerli şu aralar teklif üstüne teklif alıyor. Yapımcılara rest çeken Uzerli, “Haftada 4 gün çalışırım, 25 bin euro isterim” diyor. Meryem Uzerli, geçtiğimiz ay ‘t

Hürrem'in Türkiye'ye dönüş şartları ne?
‘Tükenmişlik sendromu’ sebebiyle apar topar Almanya’ya giden Muhteşem Yüzyıl Hürrem'i Meryem Uzerli şu aralar teklif üstüne teklif alıyor. Yapımcılara rest çeken Uzerli, “Haftada 4 gün çalışırım, 25 bin euro isterim” diyor.
 
Meryem Uzerli, geçtiğimiz ay ‘tükenmişlik sendromu’ yaşadığını iddia ederek Almanya’ya döndü. Uzerli, bir sağlık merkezinde tedavi gördüğünü söylese de ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinden istediği zammı alamadığı için Türkiye’yi terk ettiği konuşuluyor. Uzun süredir sesi soluğu çıkmayan Uzerli’ye Türkiye’den teklif üstüne teklif yağıyor.
‘HAFTADA 4 GÜN ÇALIŞIRIM’ 
 
Eylül ayında başlayacak olan yeni yayın dönemine hazırlanan yapımcı firmalar, projelerinde oynaması için Meryem Uzerli’yi ikna etmeye çalışıyor. Ancak güzel oyuncunun Türkiye’ye ve setlere dönmek için bir dizi şartı olduğu öğrenildi. Uzerli’nin en önemli şartı tabii ki alacağı ücret. ‘Muhteşem Yüzyıl’dan bölüm başına 12 bin 500 euro kazanan Uzerli, şimdi bölüm başına 25 bin euro istiyor. Ünlü oyuncunun diğer bir şartı ise haftada sadece 4 gün çalışmak.
 
‘20 BÖLÜMDEN FAZLA OYNAMAM’
 
Güzel oyuncunun şartları arasında sezon boyunca 20 bölümden fazla çalışmak istemediği de var. Türkiye’de diziler ortalama 90 dakika çekiliyor. Bu da oyuncuların haftada 6 gün gece gündüz çalışmasına neden oluyor. Ayrıca diziler bir sezonda ortalama 30 bölüm çekiliyor. Uzerli’nin yakınlarına “Bu yoğun çalışma temposu beni çok yordu. Şartlarım kabul edilmezse Türkiye’ye dönmem” dediği konuşuluyor.
 
Kıvanç’la mı oynayacak?
 
Hiçbir konuda resmi açıklama yapmayan Meryem Uzerli’nin adı özellikle son günlerde Kıvanç Tatlıtuğ’la anılmaya başladı. Tatlıtuğ’un ocak ayında başlayacağı yeni dizisinde Uzerli’yle başrol oynayacağı konuşuluyor. Ancak Ay Yapım ‘Meryem Uzerli’ye teklif götürmedik’ derken, Kıvanç Tatlıtuğ da ‘Benim bilgim yok’ diyerek sır vermiyor. Meryem Uzerli de bu konuda sessizliğini koruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler