Hürrem'in gidiş sebebi anlaşıldı

 Muhteşem Yüzyıl'ı 'tükenmişlik sendromu' yaşadığı gerekçesiyle Berlin'e kaçan Meryem Uzerli'nin gidişinin ardındaki gerçek neden ortaya çıktı. Takvim gazetesinin haberine göre, her şey dizinin yapımcı Timur Savcı tarafından Arap ülkelerine satılmasıyla b

Hürrem'in gidiş sebebi anlaşıldı

 Muhteşem Yüzyıl'ı 'tükenmişlik sendromu' yaşadığı gerekçesiyle Berlin'e kaçan Meryem Uzerli'nin gidişinin ardındaki gerçek neden ortaya çıktı. Takvim gazetesinin haberine göre, her şey dizinin yapımcı Timur Savcı tarafından Arap ülkelerine satılmasıyla başladı. Savcı, bu satışın ardından başrol oyuncusu Halit Ergenç'e 1 buçuk milyon lira para verdi. Bu paranın verilişi; uzun süre herkesten saklandı.

MERYEM UZERLİ PARA İSTEDİ

Bir süre sonra Ergenç'e verilen servet; Meryem Uzerli'nin kulağına gitti. Bunun üzerine güzel oyuncu; yapımcı Timur Savcı'dan kendisine Halit Ergenç gibi para verilmesini istedi. Ancak; Uzerli olumlu yanıt alamadı. Birkaç hafta daha yapımcı Savcı'nın kararının değiştirmesini bekleyen Meryem Uzerli, Timur Savcı ile yeniden konuştu. Savcı, güzel oyuncuya para vermemekte ısrar edince Meryem Uzerli küplere bindi.

'KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR!'

Dizinin yapımcısı Timur Savcı, Meryem Uzerli'nin Berlin'e habersizce gitmesinin ardından çok zor duruma düştü. Bu olayda suçunun bulunmadığını söyleyen Savcı'nın "Kendisine her türlü imkanı sağladık" dedikten sonra sözlerini "Kol kırılır, yen içinde kalır" diyerek noktalamıştı. Şimdi ise akıllara; burada denilmek istenilenin Halit Ergenç'e gizlice verilen paranın olduğu geldi.

SEVGİLİSİ ATEŞ PÜSKÜRMÜŞTÜ

Meryem Uzerli'nin sevgilisi Can Ateş de; yaşanılan olayın ardından yapımcı Timur Savcı'yı hedef almış ve "Yapılanlar insanlık mı?" demişti. Ateş; Uzerli'nin sette sürekli bayıldığını, ruhsal çöküş yaşadığını ve Almanya'daki doktorların sevgilisi için "Savaştan dönmüş bir insanın psikolojisinde" dediklerini de açıklamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler