Hülya Ulusoy'dan saldırıya tepki

TTSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ulusoy hain saldırıya sert tepki gösterdi.

Hülya Ulusoy'dan saldırıya tepki

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Hülya Ulusoy, Cumartesi gecesi İstanbul-Beşiktaş'ta yapılan terör saldırısıyla Türk analarının gözyaşlarını akıtanların, bu yaşlarda boğulacaklarını söyledi.

 
Ulusoy yaptığı yazılı açıklamada; Türk Milleti'nin birlik ve beraberliğine kast ederek, her alandaki kalkınma hareketini sekteye uğratmak isteyenler ve onların taşeronluğunu yapanların geçmişte de var olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi:
 
"Tarihe bakıldığı zaman benzeri insanlık dışı ve hain saldırıları herkes görecektir. Ancak bu saldırılarla asıl amaç olan Türk Devletini yıkmak ve Türk Milleti'ni bölmek hiç bir zaman başarıya ulaşamamıştır. Bu kez de ulaşamayacaktır. Türk halkı, birlik ve beraberlik için de bu badireden de kurtulacaktır. Hainler ve katiller, anaların, kadınlarımızın gözyaşlarında boğulacaklardır. Bu duygu ve düşünceler için de şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, ailelerinin acısını paylaşıyorum."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem