Hülya Avşar'dan Kürtçe düet!

  Şarkıcı Hülya Avşar, yurtdışında yaşayan Kürt şarkıcı Ciwan Haco ile Kürtçe düet yaptığını açıkladı. Avşar birlikte klip çekeceklerini de söyledi.Şarkıcı Hülya Avşar, ünlü Kürt şarkıcı Ciwan Haco ile “Bu da gelir bu da geçer” şarkısına Kürtçe düet yaptı

Hülya Avşar'dan Kürtçe düet!

 

 

Şarkıcı Hülya Avşar, yurtdışında yaşayan Kürt şarkıcı Ciwan Haco ile Kürtçe düet yaptığını açıkladı. Avşar birlikte klip çekeceklerini de söyledi.

Şarkıcı Hülya Avşar, ünlü Kürt şarkıcı Ciwan Haco ile “Bu da gelir bu da geçer” şarkısına Kürtçe düet yaptıklarını söyledi.

Şarkıcı Hülya Avşar, yurtdışında yaşayan Kürt şarkıcı Ciwan Haco ile Kürtçe düet yaptığını açıkladı.

Hülya Avşar “Bu da gelir bu da geçer” şarkısını birlikte seslendirdiklerini söyledi.

Avşar şöyle konuştu:

“Ona yıllar önce kendi programımda düet sözü vermiştim, ‘Hadi sözünü tut’ dedi, tuttum. ‘Bu da Gelir Bu da Geçer’ şarkısını ben burada okudum, o da yaşadığı ülkede okudu, sonra kayıtları birleştirdik. Artık Türkiye’ye gelebiliyormuş, yasağı kalmış. Kendisi en kısa zamanda gelecek, burada klip çekeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem