Hülya Avşar Başbakan ile görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sanatçı Hülya Avşar'ı, Başbakanlık Resmi Konut'ta kabul etti...Hülya Avşar'ın konuşmasından satır başları:Ayaküstü yanlış bir şey söylemek istemiyorum. Başbakan'a hak verdiğim noktalar var. Herkes kendine göre haklı. Aradaki

Hülya Avşar Başbakan ile görüştü

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sanatçı Hülya Avşar'ı, Başbakanlık Resmi Konut'ta kabul etti...

Hülya Avşar'ın konuşmasından satır başları:

Ayaküstü yanlış bir şey söylemek istemiyorum. Başbakan'a hak verdiğim noktalar var. Herkes kendine göre haklı. Aradaki grubun çekilmesi gerekiyor. Tamemen vatandaş olarak gözlemlediğim olayları dile getirdim. Son derece dikkatli dedi kendisi. Başarılı ailelerin formülü çocuk bozar anne yapar, baba görmezden gelir. Duygusal bir bağ kurulması gerekiyor. Durum kızımla çatışmalarıma benziyor. Başbakan'la konuşan bir lider gerekiyor.  Ben sanatçıların Gezi Parkı'na gitmesinden hiç yana olmadım. Sanatçıları yanlarında görünce kendilerini aşmak istiyorlar. Elimi kolumu bağlayıp oturmak istemedim. Böyle bir reklama da ihtiyacım yok. Başkalarının eleştirileri de olabilir bana konuda. O tip insanlarda gençlerle Başbakanımızın arasına giren insanalr gibi.

Gezi Parkı'nda şu an beni anlamayacaklardır. Herkesin şu an duygusal bir bağa ihtiyacı var. 24 saat içerisinde ordan çekilme olmazsa müdahale olacağını iletildi.  Üçüncü şahısların girdiği her yerde zarar vardır. Referandumun yapılması gerektiği yolunda gidiyorlar. Kışla yapılması bana anlatılana göre 2,5 yıl sürecek. Hiçbir yerden baskı ve tehdit almadım. Kimse benim telefonumu bilmez. Ben mahalle baskısından korkacak ve çekilecek bir karakter değilim. Bana Gezi Parkı'na gitmediğimden ötürü baskı yapanlar oldu. Herkes birbirinden korkuyor. Kimse doğruyu düzgünü söyleyemiyor. Dolayısıyla herkes birbirinden korkmasa daha güzel şeyler ortaya çıkacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem