Hükümlü 4 yıl kaçabildi

Adana'da 22 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs, 4 yıl sonra polis ve jandarmanın ortak operasyonuyla yakalandı.Edinilen bilgiye göre olay, Adana'nın Karataş ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre polis, "dolandırıcılık, başkalarına ait bil

Hükümlü 4 yıl kaçabildi

Adana'da 22 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs, 4 yıl sonra polis ve jandarmanın ortak operasyonuyla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Adana'nın Karataş ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre polis, "dolandırıcılık, başkalarına ait bilgileri kullanarak kredi kartı çıkartmak ve kullanmak" suçlarından 22 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası olan ve 4 yıldan beri kaçan Erdal K.'nin Karataş'ta olduğunu belirledi. Bunun üzerine polis jandarma ile irtibata geçerek hükümlünün bulunduğu adrese operasyon için düğmeye bastı. Bugün şafak vakti yapılan operasyonla hükümlü yakalanarak emniyete getirildi. Burada işlemleri tamamlanan hükümlü önce adliyeye oradan da cezaevine götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler