Hükümetten patlama ile ilgili ilk açıklama!

Ankara'da Genelkurmay Başkanlığı'nın kalbinde gerçekleşen patlamayla ilgili hükümetten ilk açıklamalar olayın terör saldırısı olduğu yönünde.  

Hükümetten patlama ile ilgili ilk açıklama!
Ankara'da Genelkurmay Başkanlığı'nın kalbinde gerçekleşen patlamayla ilgili hükümetten ilk açıklamalar olayın terör saldırısı olduğu yönünde.

Twitter'dan konuya ilişkin açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: "Terör Ankara'da alçakça saldırdı. Lanetliyoruz bu saldırıyı. Vatandaşlarımızın en yoğun olduğu bölgelerden birinde bu saldırının gerçekleşmesi terörün alçaklığını ve hainliğini bir kere daha gösteriyor.

ÇELİK: BİR BİRİMİZE DAHA ÇOK KENETLENECEĞİZ

Bu saldırılarda oluşan kayıplarımızdan çok acı duyuyoruz. Ama mücadele kararlılığımız daha da artıyor. Ülkemiz terörün teslim almasına müsaade etmeyeceğiz. Hep birlikte karşı duracağız.

Gün, 'Ben Türkiye'yim' deme günüdür. Terör dehşet ortamı oluşturmak istiyor. Baştan medyamızın yayınları olmak üzere hepimiz terörün dehşetin yaymasını engellemeliyiz. 'Ben Türkiye'yim' diyerek bu lanetli terör eylemine karşı birbirimize daha çok kenetleneceğiz" dedi.

BEKİR BOZDAĞ: KINIYOR VE LANETLİYORUM

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ise "Ankara'daki terör saldırısında vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı / sabır dilerim. Ankara'da yapılan terör saldırısını, saldıranları, saldırtanları şiddetle kınıyor, her türlü terörü ve terör saldırısını lanetliyorum."

"TERÖR OLDUĞU KONUSUNDA DUYUM VAR"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara'da meydana gelen patlamayla ilgili, "Bir terör örgütü gerçekleştirdi diye duyum var" dedi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler