Hükümetten komutana özel övgü!

Dün Meclis'te bir grup gazeteciyle sohbet eden Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'a, Orgeneral Özel'in resepsiyona tek korumayla gelmesi ve çıkışta makam aracına yürüyerek gitmesi hatırlatılınca yorum, "Tam halk adamı, bizim gibi" oldu.Eskiden farklı olara

Hükümetten komutana özel övgü!

Dün Meclis'te bir grup gazeteciyle sohbet eden Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'a, Orgeneral Özel'in resepsiyona tek korumayla gelmesi ve çıkışta makam aracına yürüyerek gitmesi hatırlatılınca yorum, "Tam halk adamı, bizim gibi" oldu.

Eskiden farklı olarak her şeyin normalleştiğini söyleyen Bakan Yılmaz, "Genelkurmay Başkanımızla ilişkimiz gayet iyi gidiyor. Ben tabii eski Genelkurmay başkanlarımızı bilmiyorum, ben bu dönem birlikte çalışıyorum, gayet iyi gidiyor” dedi.

Yılmaz, "Geçmişte asker BDP’lileri protesto ederek gelmezdi, şimdi askerin geldiği oturumda BDP’liler yoktu" anımsatması üzerine de, askerlerin gelmesiyle BDP’lilerin olmaması arasında bir bağlantı kurmanın yanlış olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem