Hükümeti kurma görevini Cumhurbaşkanı’na iade edecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek. Davutoğlu, Erdoğan ile yapacağı görüşmede hükümeti kurma görevini iade edecek.Anayasada öngörülen 45 günlük hükümeti kurma süresi 23 Ağustos'ta sona erecek olan Başbakan Ahmet Dav

Hükümeti kurma görevini Cumhurbaşkanı’na iade edecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek. Davutoğlu, Erdoğan ile yapacağı görüşmede hükümeti kurma görevini iade edecek.

Anayasada öngörülen 45 günlük hükümeti kurma süresi 23 Ağustos'ta sona erecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde akşam saat 19.30'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelecek. Koalisyon görüşmelerinin olumsuz sonuçlanmasının ardından gerçekleştirilecek görüşmede Başbakan Davutoğlu, hükümeti kurma görevini Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iade edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler