| Keşfet
Gündem Yayın tarihi: 16 Mayıs 2012 17:52 Güncellenme tarihi: 15 Nisan 2026 13:07

Hükümet teklifi değiştirmedi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik: Memura verdiğimiz teklif afaki bir teklif değildir. Hesaplamalarımızı 2012 bütçesi kapsamında yaptık.Memure verdiğimiz  teklifi afaki bir teklif değil diyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, hesa

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik: Memura verdiğimiz teklif afaki bir teklif değildir. Hesaplamalarımızı 2012 bütçesi kapsamında yaptık.

Memure verdiğimiz  teklifi afaki bir teklif değil diyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, hesaplamaların 2012 bütçesi kapsamında yapıldığını söyleyerek "Biz memurumuzu ne zaman kandırdık?" diye sordu.

Çelik, memurlar ile hükümet arasında devam eden toplu sözleşme görüşmelerinin bugünkü oturumunda 5 hizmet koluna ilişkin değerlendirmelerin tamamlandığını belirterek, görüşmelerin geneline ilişkin müzakerelere yarın başlamayı, cuma ve pazartesi günü sürdürmeyi planladıklarını söyledi. Çelik, toplu sözleşme ile ilgili maddelerin metinlerinin yazılmaya başlandığını bildirdi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!