Hükümet memurlarla masaya oturuyor

Taraflar, toplu sözleşmede çözümsüz kalan 161 maddeyi, Kasım'da görüşülecek.Kamu görevlileri sendikaları ile hükümet arasında yapılan toplu sözleşmede çözümsüz kalan 161 madde, kasım ayındaki Kamu Personeli Dayanışma Kurulu'nda görüşülecek.Kamu görevliler

Hükümet memurlarla masaya oturuyor

Taraflar, toplu sözleşmede çözümsüz kalan 161 maddeyi, Kasım'da görüşülecek.

Kamu görevlileri sendikaları ile hükümet arasında yapılan toplu sözleşmede çözümsüz kalan 161 madde, kasım ayındaki Kamu Personeli Dayanışma Kurulu'nda görüşülecek.

Kamu görevlileri sendikaları ile hükümet arasında yapılan toplu sözleşmede çözümsüz kalan 161 madde, Kasım ayında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'in başkanlığında toplanacak Kamu Personeli Dayanışma Kurulu'nda görüşülecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik'in başkanlığındayapılacak toplantıda, memurlara grev hakkı verilmesi, 2005'ten sonra göreve başlayan memurlara 1 derece verilmesi, sözleşmeli personel ile 4-C kapsamındaki geçici personelin kadroya atanması, mobbing uygulamasına maruz kalan personelin korunmasına yönelik yasal düzenleme yapılması gibi konular değerlendirilecek.

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "Sorunların çözümü için belirlenecek yöntemlerin de takipçisi olacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler