Hükümet alarma geçti

Suudi Arabistan’ın, hacı adaylarının belirlenmesinden sonra tüm ülkelerden hac kontenjanlarını yüzde 20 azaltmalarını istemesi, siyaset gündeminin başlıklarından birisi oldu... Hükümet, hacı adaylarına müjdeli haber vermek için alarma geçti. Üst düzey tem

Hükümet alarma geçti
Suudi Arabistan’ın, hacı adaylarının belirlenmesinden sonra tüm ülkelerden hac kontenjanlarını yüzde 20 azaltmalarını istemesi, siyaset gündeminin başlıklarından birisi oldu...
 
Hükümet, hacı adaylarına müjdeli haber vermek için alarma geçti. Üst düzey temaslar kesintisiz sürerken, krizin çözülememesi durumunda, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Suudi kralı nezdinde devreye girmesi gündemde.
 
MECLİS’E TAŞINDI 
 
Bu arada, vatandaşlardan çok sayıda şikayet alan eski müftü, CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes de konuyu Meclis gündemine getirdi. Özkes, kontenjanın düşürülmesi halinde hacı adaylarının yaptıkları ödemelerin iade edilip edilmeyeceğini sordu.
 
Bu sene hac için 74 bin aday belirlenmişti. Kontenjan azaltılırsa, bu durumdan 14 bin aday etkilenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem