HSYK görüşmelerinde gizli oturum

TBMM Genel Kurulunda müzakereleri süren HSYK Yasa Teklifi görüşmelerinde CHP’nin önerisi üzerine 36. madde kapalı oturumda görüşüldü.Dün akşam 18.00’de görüşmelerine başlanılan HSYK Yasa Teklifi görüşmeleri gece boyunca fiili ve sözlü tartışmalarla devam

HSYK görüşmelerinde gizli oturum

TBMM Genel Kurulunda müzakereleri süren HSYK Yasa Teklifi görüşmelerinde CHP’nin önerisi üzerine 36. madde kapalı oturumda görüşüldü.

Dün akşam 18.00’de görüşmelerine başlanılan HSYK Yasa Teklifi görüşmeleri gece boyunca fiili ve sözlü tartışmalarla devam etti.

22. maddeden başlanılan görüşmelerde yaşanan tartışma ve kavgaların ardından CHP grubunun önerisi ile 36. madde için sabah 05.00’de başlayan kapalı oturum 07.00’de sona erdi. Kapalı oturumun sona ermesinden sonra görüşmelere 37. maddeden itibaren devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler