Horon aşkı yolları kapattı

Trabzon Belediyesi’ne ait stantta çalan yöresel müzikler eşliğinde Trabzonlular doyasıya horon oynarken müziğinde etkisiyle horon halkası gittikçe büyüdü. Kısa bir süre içerisinde Trabzon Belediyesi’nin standı önünde toplananların sayısı yüzlere ulaştı. K

Horon aşkı yolları kapattı


Trabzon Belediyesi’ne ait stantta çalan yöresel müzikler eşliğinde Trabzonlular doyasıya horon oynarken müziğinde etkisiyle horon halkası gittikçe büyüdü. Kısa bir süre içerisinde Trabzon Belediyesi’nin standı önünde toplananların sayısı yüzlere ulaştı. Kalabalığın bir kısmı horon oynarken bir kısmı da horon oynayanları izlemeyi tercih etti. Horonun yanı sıra vatandaşların kendi aralarında oynadıkları kolbastı da büyük ilgi uyandırdı.
Trabzon’dan uzakta memleketlerine özlemini bu şekilde dindiren vatandaşlar, “Bu organizasyonla birlikte memleketimizin havasını soluduk. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.
Trabzon Belediyesi’nin standı konsepti ve ürünleri ile dikkat çekmesinin dışında müziği ile de Trabzonluların beğenisini kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem