Hopa'daki gözaltılar Erzurum'a

31 Mayıs Salı günü AK Parti'nin Hopa Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingi öncesi ve sonrasında çıkan olaylar nedeniyle yürütülen soruşturma kapsamında 31 kişinin gözaltına alındığını belirtti. Akdaş, Hopa Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan zanlıların

Hopa'daki gözaltılar Erzurum'a

31 Mayıs Salı günü AK Parti'nin Hopa Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingi öncesi ve sonrasında çıkan olaylar nedeniyle yürütülen soruşturma kapsamında 31 kişinin gözaltına alındığını belirtti.

Akdaş, Hopa Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan zanlıların, soruşturmayı yürüten Erzurum Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla polis nezaretinde Erzurum'a gönderildiğini kaydetti.

Zanlıların Erzurum'da adliyeye çıkarılacağı öğrenildi.

Bu arada, Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Parti Meclisi üyesi Başaran Aksu, Hopa belediye parkında yaptığı basın açıklamasında, gözaltı sürecini eleştirerek, Hopalıların her zaman kardeşçe bir arada yaşadıklarını ve yaşamaya devam edeceklerini söyledi.

Aksu, gözaltındakilerin yakınlarıyla Erzurum'daki mahkeme süreci sonuçlanıncaya kadar parkta bir arada olacaklarını belirtti.

Basın açıklamasına gözaltına alınan kişilerin yakınları da katıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem