Hollywood yıldızı Türkiye’de

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Pamela Anderson, özel bir davetle Türkiye'ye geldi."Sahil Güvenlik" (Baywatch) dizisiyle adını tüm dünyaya duyuran Hollywood yıldızı Pamela Anderson, bir kez daha Türkiye'ye geldi. Daha önce 2012 yılında Türkiye'de bir rekla

Hollywood yıldızı Türkiye’de

Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Pamela Anderson, özel bir davetle Türkiye'ye geldi.

"Sahil Güvenlik" (Baywatch) dizisiyle adını tüm dünyaya duyuran Hollywood yıldızı Pamela Anderson, bir kez daha Türkiye'ye geldi. Daha önce 2012 yılında Türkiye'de bir reklam çekimi yapan ve "Yalan Dünya" adlı komedi dizisinde de konuk oyuncu olarak rol alan ünlü yıldız, bir şirket tarafından özel davetle Türkiye'ye geldi. Köln'den Türk Hava Yolları'na ait tarifeli uçakla 14.50'de İstanbul Atatürk Havalimanı'na inen Anderson, kendisiyle fotoğraf çekmek isteyenleri kırmadı. Basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Hollywood yıldızının neşeli tavırları dikkat çekti. Pamela Anderson, havalimanı çıkışında kendisini bekleyen araca binerek limandan çıktı. Anderson, akşam saatlerinde de ünlü bir gece kulübünde ağırlanacak.

Hollywood yıldızı Türkiye’de

Hollywood yıldızı Türkiye’de

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem