Hırsızlar polisten kaçamadı

Kocaeli'de takibe alınarak durdurulan bir araçta yapılan aramada çok sayıda çalıntı ziynet eşyası ve para ele geçirilirken 3 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nde son zamanlarda yaşanan hırsızlık olaylarını inceleyen Asayiş Şube Müdürlü

Hırsızlar polisten kaçamadı

Kocaeli'de takibe alınarak durdurulan bir araçta yapılan aramada çok sayıda çalıntı ziynet eşyası ve para ele geçirilirken 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli'nde son zamanlarda yaşanan hırsızlık olaylarını inceleyen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri, MOBESE ve güvenlik kameralarından bazı olayların aynı gurup tarafından gerçekleştirildiğini belirledi. Şahısların araç plakalarına ulaşan emniyet güçleri, hemen takibe başladı. Plakası belirlenen aracın Kocaeli'ne girdiği andan itibaren takip başladı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri takip ettikleri aracı Kartepe'de durdurmak istedi. Ancak şahsılar kaçmaya çalışınca polislerle şahıslar arasında kovalamaca yaşandı. Şahısların kaçmaya çalıştığı araç polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Araçta bulunan T.T. (23) isimli kadın ile F.G. (26) ve A.K. (21) isimli 3 kişi gözaltına alındı. Araçta yapılan incelemelerde, değişik illerden çalındığı belirlenen ziynet eşyaları, elektronik eşya ve bir miktar para ile 2 adet silah ele geçirildi. Olayla ilgili sabıkalı oldukları öğrenilen T.T. (23) isimli bayan ile F.G. (26) ve A.K. (21) isimli arkadaşları ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Hırsızlar polisten kaçamadı

Hırsızlar polisten kaçamadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem