Hırsızı tavuk yakalattı

Organize Sanayi'de arkadaşıyla birlikte girdiği iplik fabrikasındaki 3 kasayı soyan şahıs, paraların bir kısmıyla bir evin kümesinde saklanırken yakalandı. Organize Sanayi Bölgesi'nde bir iplik fabrikasına giren Veysel K. (22), Ayhan D. (35) ve Yılmaz E.

Hırsızı tavuk yakalattı
Organize Sanayi'de arkadaşıyla birlikte girdiği iplik fabrikasındaki 3 kasayı soyan şahıs, paraların bir kısmıyla bir evin kümesinde saklanırken yakalandı.
 
Organize Sanayi Bölgesi'nde bir iplik fabrikasına giren Veysel K. (22), Ayhan D. (35) ve Yılmaz E. (18), ellerindeki tornavida ve levyelerle anahtar deliklerini genişleterek 3 çelik kasayı açtı.
Kasalardan 31 bin 800 TL, 8 bin 830 dolar, 6 bin TL değerinde çek ve 15 euro alarak araçlarıyla kaçmak isteyen zanlılar, polis ekiplerinin dikkatini çekti. İzlendiklerini fark eden Veysel K., bir miktar parayı yanına alıp ara sokaklarda yaya olarak kaçmaya başladı. Hırsızların otomobilini durduran ekipler, Ayhan D. ve Yılmaz E.'yi yakalayarak gözaltına aldı.
Veysel K.'yi aramaya başlayan ekipler, tavukların sesini duyunca bir evin bahçesindeki kümeste saklanan şahsı yakaladı. Çaldıkları parayla birlikte emniyete götürülen hırsızlık zanlıları, ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem