Hırsız öyle bir yere girdi ki...

Beşiktaş'ta meydana gelen hırsızlık, film sahnelerini aratmayan görüntülere sahne oldu. Evinden gelen tıkırtılardan şüphelenen yaşlı bir kadın, gardırobun kapısını açınca hırsızla karşı karşıya geldi. Yaşlı kadın panikle odanın kapısını hırsızın üzerine k

Hırsız öyle bir yere girdi ki...

Beşiktaş'ta meydana gelen hırsızlık, film sahnelerini aratmayan görüntülere sahne oldu. Evinden gelen tıkırtılardan şüphelenen yaşlı bir kadın, gardırobun kapısını açınca hırsızla karşı karşıya geldi. Yaşlı kadın panikle odanın kapısını hırsızın üzerine kilitlerken hırsız, binada kendisini bekleyen iki arkadaşı tarafından kurtarıldı.

Olay, Yıldız Mahallesi Sinan Paşa Mescidi Sokak Kibaroğlu apartmanında saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Figen Taşkın'ın oturduğu evi gözüne kestiren 3 şüpheli, hırsızlık amacıyla binaya geldi. Bu sırada iki kişi bina içerisinde gözlenirken diğer şüpheli eve girdi. Bir süre evine gelen ve içeride garip sesler duyan ev sahibi, odaları kontrol etmeye başladı. Ev sahibinin geldiğini anlayan hırsız ise yakalanmamak için gardıroba saklandı.

Odaya giren ev sahibi Figen Taşkın, şüphelendiği gardırobu açmak istedi. Gardırobun yanına gelen yaşlı kadın gardırobu açınca bir anda hırsızla yüz yüze geldi. Büyük korku yaşayan yaşlı kadın, "Hırsız var" diye bağırarak önce odanın kapısını hırsızın üzerine kilitledi ardından apartman sakinlerinden yardım istedi. Bu sırada binada gözcülük yaptığı ileri sürülen diğer iki şüpheli dairenin açık kapısından girerek odada kilitli kalan arkadaşlarını kurtararak hep birlikte olay yerinden kaçtılar. İhbar üzerine olay yerine gelen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, eşkallerini tespit ettikleri şüphelilerin yakalanması için soruşturma başlattı. Bu arada Figen Taşkın'ın kızı haberi alır almaz büyük bir panikle annesinin yanına geldiği görüldü. Apartman sakinleri ise koru dolu dakikalar yaşayan yaşlı kadını teselli etmeye çalıştı.

Bir görgü şahidi vatandaş, "Hırsız içerideydi, gardıroba saklanmıştı. Ev sahibi ile yüz yüze geldikten sonra kaçmaya başladı. Ev sahibi hırsızı görürü görmez bağırmaya başladı" dedi.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem