Herkesin beklediği o tarihi açıkladı

 İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'dan İstanbulluları sevindirecek haber geldi. Mutlu, İstanbul trafiğinin 2015 yılında rahatlayacağını açıkladı.  "HEDEF 2015" Mutlu şunları söyledi : "Trafiği de daha iyi bir noktaya getirebilmeyi arzu ederdik. Trafikle

Herkesin beklediği o tarihi açıkladı

 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'dan İstanbulluları sevindirecek haber geldi. Mutlu, İstanbul trafiğinin 2015 yılında rahatlayacağını açıkladı. 
 
"HEDEF 2015"
 
Mutlu şunları söyledi : "Trafiği de daha iyi bir noktaya getirebilmeyi arzu ederdik. Trafikle ilgili çok da kötüye gitmedik. Öyle gözüküyor ki 2015 yılında, bu konuda daha iyi bir noktaya ulaşacağız.
 
Çünkü 3. Boğaz köprümüz bitecek, Marmaray bitecek, tüp geçit 2015’te açılacak. Halen devam eden bazı metro çalışmaları da devreye girdiğinde çok daha iyi bir ulaşım altyapısına ulaşacağız. Böylece artan yoğunluğa rağmen İstanbul daha rahat bir şehir olacak. Ulaşım açısından 2015 iyi bir tarih..."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler