Her çıplak fotoğraf için çeyrek altın

ADANA’da kendi öz kızlarının çıplak fotoğraflarını çektirerek fuhuşa zorladığı iddiasıyla tutuklanan ve 90 yıla kadar hapsi istenen 55 yaşındaki anne F.T., suçlamaları kabul etmedi. Kızların ifadeleri ise dehşete düşürdü. Kızlardan S.D., K.A.’nın her foto

Her çıplak fotoğraf için çeyrek altın

ADANA’da kendi öz kızlarının çıplak fotoğraflarını çektirerek fuhuşa zorladığı iddiasıyla tutuklanan ve 90 yıla kadar hapsi istenen 55 yaşındaki anne F.T., suçlamaları kabul etmedi. Kızların ifadeleri ise dehşete düşürdü. Kızlardan S.D., K.A.’nın her fotoğraf karesi karşılığında annelerine çeyrek altın verdiğini anlattı.Devriye görevi yapan jandarma ekipleri, 20 Aralık 2010’da ormanlık alanda ıslak kağıda sarılı küçük kız çocuklarına ait çıplak fotoğraflar buldu. Yapılan çalışma sonucu, bu fotoğrafların şu anda 14- 21 yaşlarında olan kızkardeşler S.D., G.D. ile N.D.’ye ait olduğu anlaşıldı. Jandarmanın bulduğu kızkardeşler, fotoğrafları 11 yıl önce babalarından boşanan anneleri F.T.’nin zaman zaman para karşılığında birlikte olduğu ve kendilerini de birlikte olmaya zorladığı 62 yaşındaki K.A.’nın çektiğini söyledi. Kızlardan S.D., K.A.’nın her fotoğraf karesi karşılığında annelerine çeyrek altın verdiğini anlattı. Kızlar, annelerinin başka erkeklerle ilişki anının zorla kendilerine seyrettirildiğini de öne sürdü.

ANNEYE 90 YIL HAPİS İSTEMİ 

Bu iddialar üzerine, 28 Ocak’ta tutuklanan anne F.T. ile kızlarla ilişkiye girdiği ve fotoğraflarını çektiği iddia edilen K.A. hakkında Adana 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. F.T.’nin ’çocuğun nitelikli cinsel istismarı, çocukları fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak ve aracılık ettirmek’ suçlarından toplam 90 yıla kadar, K.A.’nın ise ’çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan 30 yıla kadar hapsi istendi.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

Cinsel istismar suçunu kabul etmeyen F.T., "Ben 11 yıl önce eşimle anlaşamayıp ayrıldım. Eşimle ayrılmadan önce sanık K.A. ile zaman zaman cinsel ilişkide bulunuyordum. K.A., cinsel ilişkimiz sırasında benim fotoğraflarımı çekiyordu. Ancak, çocuklarıma ait fotoğrafların kim tarafından nasıl çekildiğini bilmiyorum. Ayrıca fuhuş yapmaya giderken yanımda çocuklarımı götürmüyordum. Suçlamayı kabul etmiyorum" dedi.

’ÇOCUKLARLA İLİŞKİYE GİRMEDİM’

Sanık K.A. da hakkındaki suçlamayı kabul etmeyerek kendini şöyle savundu:

"Dosyada bulunan fotoğraflar F.T. veya çocukları tarafından çekilmiş fotoğraflardır. 1996- 2000 yılları arasında bu fotoğraflar F.T. ile çocukları tarafından bana verildi. Kimin verdiğini hatırlamıyorum. Birkaç tanesini de hatırlamadığım bir mahallede bulmuştum. Ben F.T. ile 3- 4 kez para karşılığında cinsel ilişkide bulundum. Çocuklarla cinsel ilişkide bulunmadım."

’ANNEMiZ YANIMIZDA İLİŞKİYE GİRİYORDU’

Şu an 19 yaşında olan S.D. ise, fotoğrafların annesinin de bulunduğu bir ortamda sanık K.A. tarafından çekildiğini öne sürerek şöyle dedi:

"Annem bizi ölümle tehdit ettiği için kimseye söylemedik. Babamın olmadığı zamanlarda sanık K.A.’yI eve alıyordu. Bize kendisini Bekir olarak tanıtmıştı. K.A. ile annem, benim kardeşimin yanında cinsel ilişkiye girip, bize de seyrettirdiği gibi giysilerimizi de çıkartıyordu."

Şu an 14 yaşında olan G.D. de, "Annem sanık K. ile ilişkileri sırasında ’İzleyin ve öğrenin’ diye bizi de yanlarında bulunduruyordu. Ben de sanıklardan şikayetçiyim" diye konuştu. Kızların en büyüğü olan 21 yaşındaki N.D. de kardeşleriyle benzer ifade vererek şikayetçi olduğunu söyledi.

Tanık olarak dinlenen F.T.’nin eski eşi H.D. de kızlarının fotoğrafını çektiğini öğrendikten sonra kızlarını annesiyle görüştürmediğini söyledi.

Mahkeme heyeti, kızların ruh sağlığının bozulup bozulmadığının araştırılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler