Hentbol grup müsabakaları başladı

Okul sporları branşlarında yer alan hentbol gençler kız erkek grup müsabakaları, 2 Mart Spor Salonunda yapılan törenle başladı. İllerinde yapılan müsabakalarda dereceye giren takımların katıldığı grup müsabakalarına erkeklerde Gümüşhane, Rize, Samsun, Tra

Hentbol grup müsabakaları başladı

Okul sporları branşlarında yer alan hentbol gençler kız erkek grup müsabakaları, 2 Mart Spor Salonunda yapılan törenle başladı. İllerinde yapılan müsabakalarda dereceye giren takımların katıldığı grup müsabakalarına erkeklerde Gümüşhane, Rize, Samsun, Trabzon, Sinop ve Giresun, kızlarda ise Trabzon, Giresun, Rize, Çorum, Sinop ve Gümüşhane'nin temsilcileri katılıyor.

Gruplarında ilk ikiye giren takımlar, tarihi ve yeri daha sonra belirlenecek olan yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Orhan Yüzer, bu tür organizasyonlara Rize'nin her zaman talip olduğunu belirterek, yapılacak olan hentbol gurup müsabakalarına katılan takımlara başarı diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler