Hendek ve barikat operasyonu
Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki hendek ve barikatları kaldırmak için polis tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saatlerinde Cumhuriyet mahallesindeki
Yayınlanma:
Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki hendek ve barikatları kaldırmak için polis tarafından operasyon düzenlendi. Operasyonda ölü ve yaralıların olduğu belirtildi.
Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sabah saatlerinde Cumhuriyet mahallesindeki hendek ve barikatları kaldırmak için operasyon düzenlendi. Operasyon iki saat sürerken, ölü ve yaralıların olduğu belirtildi. Yaralılar çevredekiler tarafından Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırıldı.
İki saatlik operasyonun ardından polis ekipleri mahalleden çıkarken, ilçe merkezindeki bazı esnaf kepenk kapattı.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Gündem