Hemşireyi 17 yerinden bıçakladı

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesi'nde görevli hemşire Aysenur V., eski hastane çalışanı tarafından 17 yerinden bıçaklandı.Edinilen bilgiye göre, bir süre eşinden ayrılan hemşire Aysenur V., hastanede sözleşmeli personel olarak çalışan Yasin K.

Hemşireyi 17 yerinden bıçakladı

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları hastanesi'nde görevli hemşire Aysenur V., eski hastane çalışanı tarafından 17 yerinden bıçaklandı.

Edinilen bilgiye göre, bir süre eşinden ayrılan hemşire Aysenur V., hastanede sözleşmeli personel olarak çalışan Yasin K. tarafından arkadaşlık teklif edilerek rahatsız edilmeye başlandı. Ayşenur V. hastane yönetimine durumu bildirince, sözleşmeli personel olarak çalışan Yasin K. işten atılarak hastaneden uzaklaştırıldı. Telefonla tehdit almaya devam eden Ayşenur V. polise giderek şikayette bulundu.

Bugün sabah 09.00 sıralarında gece nöbetinden çıkan Aysenur V. hastane bahçesinde Yasin K. İle karşılaştı. Yasin K. cebinden çıkarttığı bıçak ile genç kadını vücudunun 17 yerinden bıçakladı. Kanlar içinde kalan Aysenur V. arkadaşları tarafından Dr. Sadi Konuk eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı.

Talihsiz kadının durumunun ağır olduğu öğrenilirken. Yasin K.’nın polisteki sorgusu ise sürüyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler