Helin Avşar'a hapis şoku!

Helin Avşar hakkında haber hırsızlığı yaptığı gerekçesiyle hapis cezası istendi.Kendine ait internet sitesinde Anadolu Ajansı'nın haber ve fotoğraflarını izinsiz yayınladığı iddiasıyla Helin Avşar'ın 1 yıla kadar hapsi istendi. Bugün gazetesinin haberine

Helin Avşar'a hapis şoku!

Helin Avşar hakkında haber hırsızlığı yaptığı gerekçesiyle hapis cezası istendi.

Kendine ait internet sitesinde Anadolu Ajansı'nın haber ve fotoğraflarını izinsiz yayınladığı iddiasıyla Helin Avşar'ın 1 yıla kadar hapsi istendi. Bugün gazetesinin haberine göre ilk duruşmada Avşar, mahkeme hakiminden "Suçsuzum uzlaşma istemiyorum, beraatimi istiyorum" dedi. Söz konusu sitenin kapandığını belirten Avşar, mahkemede şu ifadeyi verdi:

BİLEREK YAPMADIM

"Söz konusu sitede üniversite öğrencileri stajyer olarak çalışıyorlardı. Onlar benim bilgim dışımda başka bir ajansa ait haberleri alıp kullanmışlar. Ayrıca yaklaşık iki yıl öncede davaya konu olan siteyi kapattım. Stajyerlerin adresleri yok. Araştırıp öğrenebilirsem bildireceğim. Suç işlemeye kastım yoktur. Müştekiye ait yüklenen haberlerden bilgim yoktur."

Davaya müşteki olarak katılan ajansın avukatı, ise "5846 sayılı kanuna muhalefet etmiştir davacıyız cezalandırılsın" dedi. Mahkeme hakimi Helin Avşar'ı duruşmalardan verasette tutuğu dava sonrası dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler