Helikopter barın üstüne düştü!

Kentin eğlence mekanlarının yoğunlukla bulunduğu Stockwell caddesindeki Clutcha Voults adında bir pub’a sert biçimde düşerken, barın tavanı kısmen çöktü. Olayda çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.Olay yerine geren itfaiye ekipleri barda mahsur kalanları

Helikopter barın üstüne düştü!

Kentin eğlence mekanlarının yoğunlukla bulunduğu Stockwell caddesindeki Clutcha Voults adında bir pub’a sert biçimde düşerken, barın tavanı kısmen çöktü. Olayda çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

Olay yerine geren itfaiye ekipleri barda mahsur kalanları kurtarmaya çalışırken, ambulanslar yaralıları hastaneye taşıdı. İskoçya Başbakan yardımcısı Nicola Sturgeon, Twitter hesabında “Bir helikopterin Clutha’ya düştüğüne dair kesinle korkunç haberler geliyor. Duaların kazazedeler ve kurtarma ekipleriyle”  diye yazdı. Kazanın tanıkları arasına yer alan The Scottish Sun genel yayın yönetmeni Gordon Smart, “Çok korkunçtu, neredeyse helikopter tepeme düşecekti” dedi.

Kaza sırasında barda bulunan 34 yaşındaki Fraser Gibson, İngiliz yayın kuruluşu BBC'ye yaptığı açıklamada, büyük bir patlama sesi duyulduğunu ifade ederek, "Barın bir bölümü toz içinde kaldı. Ne olduğunu anlayamadık. Birkaç saniye şok yaşadık ve ardından insanlar dışarı çıkmaya çalıştı" diye konuştu.
     
İngiltere Başbakanı David Cameron da Twitter hesabından, "Düşüncelerim Glasgow'daki helikopter kazasından etkilenenlerle birlikte. Acil yardım ekipleri çalışıyor" açıklamasını yaptı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem