HDP’ye terör operasyonu: 14 gözaltı. 19 Ekim 2015

Manisa'nın Saruhanlı ilçesimde düzenlenen terör operasyonunda HDP Saruhanlı İlçe Başkanı ve parti yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.19 Ekim 2015

HDP’ye terör operasyonu: 14 gözaltı. 19 Ekim 2015

Manisa'nın Saruhanlı ilçesimde düzenlenen terör operasyonunda HDP Saruhanlı İlçe Başkanı ve parti yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 14 kişi gözaltına alındı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabaha karşı HDP Saruhanlı ilçe binası ile bazı adreslere operasyon düzenledi. Yaklaşık 450 polisin katıldığı operasyonda HDP Saruhanlı İlçe Eş Başkanı S.B. ile yöneticilerin de aralarında bulunduğu 14 kişi, "Terör örgütüne üye olmak', "terör örgütünün sempatizanlığını yapmak" ve "polise molotof kokteyliyle saldırmak" suçlamalarıyla gözaltına alındı. HDP ilçe binası ve gözaltına alınan şahısların evlerinde yapılan aramalarda terör örgütü PKK'ya ait örgütsel dokümanlar ele geçirildiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem