HDPli bakanlar istifa etti

Seçim kabinesine AB Bakanı olarak giren Ali Haydar Konca ile Kalkınma Bakanı olan Müslüm Doğan, istifa kararlarının gerekçesini 16.30'da basın toplantısı ile açıklayacaklar.   Bakanların istifa haberini HDP Twitter'dan duyurdu.     Başbakan Ahmet Davutoğl

HDPli bakanlar istifa etti
Seçim kabinesine AB Bakanı olarak giren Ali Haydar Konca ile Kalkınma Bakanı olan Müslüm Doğan, istifa kararlarının gerekçesini 16.30'da basın toplantısı ile açıklayacaklar.
 
Bakanların istifa haberini HDP Twitter'dan duyurdu.
 
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu bakanların istifasını kabul etti. Başbakan iki bakanlığa en kısa sürede atama yapılacağını duyudu.
 
Bugün Ankara'da Bakanlar Kurulu toplantısı yapılıyor. Toplantı 14:45'te başladı. Toplantının devam ettiği saatlerde iki HDP'li bakanın istifa kararı alması gündeme damga vurdu.
 
Öte yandan geçici hükümette yer alma kararı HDP'yi daha önce de karıştırmıştı. Parti kararına rağmen bakanlığı reddeden Leven Tüzel, 1 Kasım seçimlerinde aday gösterilmemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler