HDP'den operasyonlarla ilgili açıklama

Terör örgütleri PKK ve IŞİD'e yönelik yapılan operasyonlardan sonra HDP'den bir açıklama geldi. Açıklamada, bombalamaların durdurulması gerektiği, konuşarak çözülemeyecek hiçbir sorunun olmadığı söylendi.HDP'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi

HDP'den operasyonlarla ilgili açıklama

Terör örgütleri PKK ve IŞİD'e yönelik yapılan operasyonlardan sonra HDP'den bir açıklama geldi. Açıklamada, bombalamaların durdurulması gerektiği, konuşarak çözülemeyecek hiçbir sorunun olmadığı söylendi.

HDP'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Konuşarak ve müzakere ile çözülemeyecek hiçbir sorunumuz yoktur. "Erdoğan-AKP iktidarının, Kürt halkına yönelik mücadeleyi, IŞİD'le mücadelenin içine sokması asla kabul edilemez.

"KONUŞARAK ÇÖZÜLMEYECEK SORUNUMUZ YOKTUR"

Askeri saldırılar ve bombalamalar, siyasal gözaltı operasyonları ve baskılar bir an önce durdurulmalıdır. Konuşarak ve müzakere ile çözülemeyecek hiçbir sorunumuz yoktur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem