HDP kutlamasında olay fotoğraf!

7 Haziran seçimlerinde yüzde 10 barajını aşan HDP'liler, Bakırköy'de kutlama yaptı. Halay çeken partililerin taşıdıkları bayraklar ise sosyal medyada günün konusu haline geldi. Yüzlerce HDP'li seçim sonuçlarını İstanbul Bakırköy'de düzenlenen etkinliklerl

HDP kutlamasında olay fotoğraf!
7 Haziran seçimlerinde yüzde 10 barajını aşan HDP'liler, Bakırköy'de kutlama yaptı. Halay çeken partililerin taşıdıkları bayraklar ise sosyal medyada günün konusu haline geldi.
 
Yüzlerce HDP'li seçim sonuçlarını İstanbul Bakırköy'de düzenlenen etkinliklerle kutladı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı kutlamalarda bebek katili terörist başı Öcalan için sloganlar atıldı, partililer halay çekti.  Atatürk ve  teröristbaşı Öcalan bayrakları bir arada görülmesi ise sosyal medyada olay oldu!
 
HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ile bazı milletvekillerinin de konuşma yaptığı kutlamalarda, açılan pankartlar ile partililerin taşıdığı bayraklar, twitter'da günün konusu haline geldi. 
 
olay-002.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem