HDP İl Başkanlığı tabelası söküldü

Konya'da, yaşanan terör olaylarını protesto eden bir grup, HDP İl Başkanlığı tabelasını sökerek Türk bayrağı astı.Konya'da ülkedeki terör saldırılarını protesto için toplanan bir grup, merkez Selçuklu ilçesindeki HDP İl Başkanlığı önüne geldi. HDP İl Başk

HDP İl Başkanlığı tabelası söküldü

Konya'da, yaşanan terör olaylarını protesto eden bir grup, HDP İl Başkanlığı tabelasını sökerek Türk bayrağı astı.

Konya'da ülkedeki terör saldırılarını protesto için toplanan bir grup, merkez Selçuklu ilçesindeki HDP İl Başkanlığı önüne geldi. HDP İl Başkanlığının bulunduğu katın üst ve alt katındaki iş yerlerinden pencereye çıkan vatandaşlar, ip bağladıkları HDP İl Başkanlığı tabelasını uzun uğraşlar sonucunda yerinden söktü. Üçüncü kattan aşağıya attıkları HDP İl Başkanlığı tabelasını aşağıda bekleyen vatandaşlar ayaklarıyla ezdi. Tabelanın yerinden sökülmesinin ardından vatandaşlar binaya Türk bayrakları astı. Yaşanan bu görüntüler terör olaylarını protesto eden vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla görüntülendi.

HDP İl Başkanlığı tabelası söküldü

HDP İl Başkanlığı tabelası söküldü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem