HDP binasına yapılan saldırı protesto edildi

İstanbul Ataşehir HDP ilçe binasına dün gerçekleştirilen saldırıyı protesto eden bir grup ilçe binası önünde oturma eylemi yaptı. Teröre tepki yürüyüşünün ardından bir grup dün akşam Ataşehir İçerenköy HDP ilçe binasındaki eşyaları 4'üncü kattan aşağı ata

HDP binasına yapılan saldırı protesto edildi

İstanbul Ataşehir HDP ilçe binasına dün gerçekleştirilen saldırıyı protesto eden bir grup ilçe binası önünde oturma eylemi yaptı.

Teröre tepki yürüyüşünün ardından bir grup dün akşam Ataşehir İçerenköy HDP ilçe binasındaki eşyaları 4'üncü kattan aşağı atatarak yakmıştı. Olaya kendilerini Ataşehir Barış Bloku olarak adlandıran bir grup tepki gösterdi. Saldırıya uğrayan ilçe binası basın mensuplarına gezdirildi.

Grup adına açıklama yapan Erdal Yıldırım, "Dün akşam saatlerinde bir araya gelen yaklaşık 200 kişilik saldırganlar HDP ilçe binasına çıkarak bilgisayarları ve eşyaları camdan aşağı atıp yaktılar. Parmakların tetikten çekilmesini silahların susmasını ve ülkemizin yeniden barış ortamına kavuşturulmasını istiyoruz" dedi.

Açıklamanın ardından grup 15 dakikalık bir oturma eylemi yaptı. Oturma eyleminin ardından grup olaysız bir şekilde dağılırken polis ilçe binası önünde güvenlik önlemi aldı.

HDP binasına yapılan saldırı protesto edildi

HDP binasına yapılan saldırı protesto edildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem