Hazim Sesli için tutuklama kararı

Uşak'ta Cumhuriyet Başsavcılığı'nın aldığı karar doğrultusunda başlatılan "Paralel Devlet Yapılanması" operasyonu kapsamında, hakkında gözaltı ve yakalama kararı olan Hazim Sesli, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.Uşak'ta geçtiğimiz Çarşam

Hazim Sesli için tutuklama kararı

Uşak'ta Cumhuriyet Başsavcılığı'nın aldığı karar doğrultusunda başlatılan "Paralel Devlet Yapılanması" operasyonu kapsamında, hakkında gözaltı ve yakalama kararı olan Hazim Sesli, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Uşak'ta geçtiğimiz Çarşamba günü Cumhuriyet Başsavcılığı'nın aldığı karar doğrultusunda başlatılan "Paralel Devlet Yapılanması" kapsamında hakkında gözaltı ve yakalama kararı olan ve dün gece İstanbul'da yakalanarak Uşak'a getirilen iş adamı Hazim Sesli hakkında mahkeme tutuklama kararı verdi.

Operasyon kapsamında son gelişmeye göre 41 kişiden 25'i gözaltına alınmış ve mahkemeye sevk edilen 4 kişi hakkında tutuklama kararı alınmış oldu. Diğer şüpheliler ise yurtdışına çıkış yasağı getirilerek serbest bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem