Haydarpaşa Garı'nda Yangın!

Haydarpaşa'da tarihi gar binasına yaklaşık 150 metre uzaklıkta bulunan Yemekli ve Yataklı Vagonlar Şefliği'nde yangın çıktı. 3 katlı binanın bodrum katındaki kazan dairesinde çıkan yangın sırasında paniğe kapılan Yataklı Vagon Operasyonlar Şefi Selim Gümü

Haydarpaşa Garı'nda Yangın!

Haydarpaşa'da tarihi gar binasına yaklaşık 150 metre uzaklıkta bulunan Yemekli ve Yataklı Vagonlar Şefliği'nde yangın çıktı.

3 katlı binanın bodrum katındaki kazan dairesinde çıkan yangın sırasında paniğe kapılan Yataklı Vagon Operasyonlar Şefi Selim Gümüş, ikinci kattan atlayarak hafif şekilde yaralandı. Gümüş, Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre yangın yangın akşam saat 16. 30 sıralarında Haydarpaşa Gar girişinde bulunan Yemekli ve Yataklı Vagonlar Şefliği'nde çıktı. Kadıköy, Üsküdar ve Erenköy İtfaiye gruplarının gönderildiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının daha önce yanan tarihi gar binasına uzak olması şans olarak değerlendirildi. Elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın nedeniyle gar ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Öte yandan, yangın sırasında paniğe kapılan Yataklı Vagon Operasyonlar Şefi Selim Gümüş, ikinci kattan atlayarak hafif şekilde yaralandı. Gümüş, Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem